Μαθήματα

Στις εγκαταστάσεις μας παραδίδονται μαθήματα μπριτζ για όλες τις δυναμικότητες αθλητών.

Μαθήματα αρχαρίων

Κάθε χρόνο διοργανώνονται δύο καινούριες σειρές μαθημάτων για αρχάριους αθλητές. Η κάθε σειρά αποτελείται από 3 κύκλους διάρκειας περίπου 2,5 μηνών ο καθένας. Υπεύθυνος μαθημάτων είναι ο διαπιστευμένος εκπαιδευτής της ΕΟΜ κ. Γιάννης Οργαντζίδης. Τα μαθήματα διεξάγονται κάθε Δευτέρα στις 18:00.

Μαθήματα προχωρημένων

Στον ΟΑΜΘ διοργανώνονται κάθε εβδομάδα μαθήματα προχωρημένων αθλητών σεμιναριακού τύπου. Τα μαθήματα έχουν ως στόχο την επανάληψη και την εκμάθηση καινούριων εννοιών του παιχνιδιού. Υπεύθυνος για τα μαθήματα είναι ο διαπιστευμένος εκπαιδευτής της ΕΟΜ κ. Γιάννης Μαρκάκης. Τα μαθήματα διεξάγονται κάθε Τετάρτη στις 18:30.

Αγώνες Μπριτζ

Ο ΟΑΜΘ διοργανώνει κάθε εβδομάδα αγώνες ζευγών και αγώνες ομάδων για όλες τις δυναμικότητες των αθλητών. Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα αγώνων φαίνεται παρακάτω:

Αγώνες μεγάλων βαθμίδων

Ο Ο.Α.Μ.Θ. έχει διοργανώσει στο παρελθόν πολλά περιφερειακά και πανελλήνια πρωταθλήματα. Σε ετήσια βάση διοργανώνει εσωτερικά πρωταθλήματα ομάδων, ζευγών, masters και φυσικά το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Β. Ελλάδος “Μίμης Περαχιά”. Παρακάτω παρουσιάζονται εικόνες από μεγάλες διοργανώσεις του ομίλου τόσο στα εντευκτήριά του όσο και στο Δημαρχιακό Μέγαρο του Δήμου Θεσσαλονίκης.