2ο Φεστιβάλ Βαλκανικής Φιλίας – “Σωτήρης Νίνος”

2ο Φεστιβάλ Βαλκανικής Φιλίας «Σωτήρης Νίνος»

Μετά από αναγκαστική διακοπή δύο ετών λόγω της εφαρμογής υγειονομικών μέτρων κατά της Covid-19, ο  Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ Θεσσαλονίκης διοργανώνει, το τετραήμερο 26 – 29 Μαΐου 2022, το 2ο Φεστιβάλ Βαλκανικής Φιλίας «Σωτήρης Νίνος», κατά το οποίο θα  διεξαχθούν αγώνες ζευγών και ομάδων σε μία ενιαία κατηγορία open.

Τόπος διεξαγωγής: Το 2ο Φεστιβάλ Βαλκανικής Φιλίας «Σωτήρης Νίνος» θα λάβει χώρα στο Hotel Simeon (https://www.hotel-simeon.gr) που βρίσκεται στην πευκόφυτη Σιθωνία στο χωριό Μεταμόρφωση, μόλις 70 μέτρα από την αμμώδη παραλία.

Το ξενοδοχείο περιβάλλεται από κήπο με φοίνικες όπου βρίσκεται η πισίνα και το σνακ-μπαρ. Τα πλήρως ανακαινισμένα δωμάτια του Hotel Simeon είναι εξοπλισμένα με κλιματιστικό, ψυγείο, τηλεόραση, στεγνωτήρα μαλλιών και χρηματοκιβώτιο. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν μπαλκόνι με θέα στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου, την πισίνα ή το χωριό.

Το Hotel Simeon απέχει 80 χλμ. από το διεθνές αεροδρόμιο “Μακεδονία” και 100 χλμ. από το κέντρο της Θεσσαλονίκης. Το χωριό Νικήτη είναι σε απόσταση 7 χλμ. ενώ ο Ν. Μαρμαράς στα 25 χλμ. Το κόστος διαμονής με ημιδιατροφή (πρωϊνό & γεύμα) συμπεριλαμβανομένου και του φόρου διαμονής, είναι ανά διανυκτέρευση το εξής:

·        μονόκλινο δωμάτιο                                                       60€

·        δίκλινο δωμάτιο                                                             70€

·        τρίκλινο δωμάτιο                                                           90€

·        junior suite (έως 4 άτομα)                                            115€

Οι κρατήσεις των δωματίων θα γίνονται αποκλειστικά και μόνο στον Ο.Α.Μ.Θ. στο τηλέφωνο 6944617124.

Πρόγραμμα των αγώνων:

α. Αγώνας ζευγών open, 3ης βαθμίδας πρωταθλημάτων ΕΟΜ

·             1η ημερίδα Παρασκευή      27 Μαΐου                       ώρα 20.30

·             2η ημερίδα Σάββατο     28 Μαΐου                              ώρα 19.30

·             3η ημερίδα Κυριακή     29 Μαΐου                              ώρα 11.00

β.  Αγώνας ομάδων open, 3ης βαθμίδας πρωταθλημάτων ΕΟΜ

·             1η ημερίδα Πέμπτη       26 Μαΐου                              ώρα 20.30

·             2η ημερίδα Σάββατο     28 Μαΐου                              ώρα 11.00

Βαθμολογία: Στους αγώνες ζευγών θα ισχύσει σύστημα βαθμολογίας ακεραίου top (matchpoints), ενώ στους αγώνες ομάδων σύστημα βαθμολογίας IMPs που μετατρέπονται σε VPs, σύμφωνα με τη συνεχή νέα κλίμακα. Τόσο στον αγώνα ζευγών, όσο και σε εκείνον των ομάδων, για την απονομή των βαθμών νίκης (mps), θα υπάρχει διαστρωμάτωση αποτελεσμάτων (stratified event) για τις κατηγορίες 1-9 και 1-6, υπό την προϋπόθεση συμμετοχής έξι (6) τουλάχιστον ζευγών σε κάθε κατηγορία.

Έπαθλα: Στον αγώνα ζευγών, θα απονεμηθούν κύπελλα στα 3 πρώτα ζεύγη της γενικής κατάταξης, στο πρώτο ζεύγος mixed, στο πρώτο ζεύγος 1- 11, στο πρώτο ζεύγος 1-9, στο πρώτο ζεύγος 1-6 και στους νικητές των τριών ημερίδων. Στον αγώνα ομάδων, θα απονεμηθούν κύπελλα, στις δύο πρώτες ομάδες της γενικής κατάταξης, στην πρώτη ομάδα 1-11, στην πρώτη ομάδα 1-9 και στην πρώτη ομάδα 1-6.

Διαιτησία: Τους αγώνες θα διευθύνει ο πτυχιούχος διαιτητής της ΕΟΜ κ. Γιάννης Οργαντζίδης.

Δικαιώματα συμμετοχής: Τα δικαιώματα συμμετοχής ορίζονται σε 25€/αθλητή για τον αγώνα ζευγών και σε 70€/ομάδα για τον αγώνα των ομάδων, με τις ισχύουσες εκπτώσεις για τους αγώνες της ΕΟΜ.

Δηλώσεις συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή είτε απευθείας στο site της ΕΟΜ, ή στο τηλέφωνο 6944617124. Η προθεσμία για τις δηλώσεις συμμετοχής για τον αγώνα των ομάδων λήγει την Τετάρτη 25 Μαΐου στις 18:00, ενώ για τον αγώνα των ζευγών λήγει την Πέμπτη 26 Μαΐου στις 18:00. Εκπρόθεσμες δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μόνο εφόσον εξυπηρετούν την κίνηση του αγώνα.

Κανονισμοί: Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τον ισχύοντα ΔΚΑΜ και τους πάγιους κανονισμούς της ΕΟΜ.

Επιτροπή Εφέσεων: Ορίζεται η μόνιμη Επιτροπή Εφέσεων της ΕΟΜ.

Οργανωτική Επιτροπή: Ορίζεται το ΔΣ του ΟΑΜΘ

Πληροφορίες:  Κωστής Δεστέφανος 6944 617124.